Op deze pagina kun je ervaringen lezen van gasten die in Vakantiehuis Zwarte Stern verbleven. Klik op de titel om de hele review te lezen.

Perfecte ligging en van alle gemakken voorzien (Marga, juli 2020)

We hebben een geweldig weekend doorgebracht in het huisje van Pauline en Martin. Het huisje ligt perfect: vlak bij het centrum van Giethoorn maar toch uit de drukte van de toeristen. Je kunt ook direct vanuit het huisje met een bootje het water op. De bootverhuur is ook maar een paar minuten lopen.

Het huisje is van alle gemakken voorzien. En bijzonder smaakvol ingericht. Het ontbreekt je aan niets. We komen graag nog eens terug.

Mooie omgeving voor wandelen, fietsen en varen (Jasper, juli 2020, via Natuurhuisje)

Algemene beoordeling: 10. Prachtig huisje, boven verwachting! Mooie inrichting, aandacht voor duurzaamheid en van alle gemakken voorzien. Aan beide kanten van het huisje een heerlijk terras, waar je beschut en privé zit met op loopafstand faciliteiten zoals restaurants, fiets- en bootverhuur. Vriendelijke eigenaren, leuk en duidelijk contact vooraf.

Zeer goede locatie, natuur, rust en ruimte een dikke tien (Joris, juli 2020, via Natuurhuisje)

Algemene beoordeling: 10. Alles aanwezig, kortom super.

Leuk en met veel zorg en aandacht ingericht huis (Margo, juli 2020, via Natuurhuisje)

Huisje aan de rand van Giethoorn met leuke besloten tuin rondom. Veel prachtige natuur in de nabije omgeving, in het hoogseizoen niet persé een huisje voor de echte rust- en ruimtezoeker. Algemene beoordeling: 9
Leuk met veel zorg en aandacht ingericht huis aan de rand van Giethoorn in een omgeving met meerdere (vakantie)huizen. In de fijne tuin gaat de drukte van Giethoorn grotendeels aan je voorbij. Prettige ontvangst door Pauline en Martin, de communicatie verliep soepel.

Voorzieningen en apparatuur perfect in orde (Angelique, augustus 2020, via Natuurhuisje)

Huisje ligt aan een wandelpad, een stukje lopen vanaf de parkeerplaats voor auto’s. Daardoor totaal geen verkeersgeluid, alleen rust en vogels. Heerlijk groene tuin met rondom bomen en struiken en redelijke privacy. Wel is het een vrij druk wandelpad, de toegang tot het dorp Gierhoorn, dus je hoort wel steeds mensen voorbij lopen. Storend is het niet, het doet daardoor een beetje camping-achtig aan.

Algemene beoordeling: 9 Het huis is uit 1980 maar doet veel klassieker aan, met zijn houten betimmering en rieten dak. Wij vonden het erg leuk ingericht, eenvoudig maar sfeervol en huiselijk. De voorzieningen en apparatuur zijn perfect in orde. De tuin, met terrassen aan voor- en achterzijde is erg prettig. De verhuurders hebben alles tip-top verzorgd, met duidelijk oog voor detail en gevoel voor gastvrijheid.

Natuur, rust en ruimte (Camilla, september 2020 via Natuurhuisje

Het huisje is omgeven door een ruime tuin en is gelegen in een wat rustiger deel van Giethoorn. We hebben een heerlijke week doorgebracht in Giethoorn. Het huisje is leuk ingericht en van alle gemakken voorzien.

Heerlijk beschutte tuin met op loopafstand prachtige natuur (Mariette, september 2020 via Natuurhuisje)

De omgeving was prachtig. Heerlijk beschutte tuin met op loopafstand prachtige natuur. Sfeervol en compleet ingericht huis. Van buiten prachtig, fijne tuin en ook binnen van alle gemakken voorzien.

Een prachtig huis waar met liefde aan is gewerkt. Je voelt je gelijk thuis (Inge, september 2020 via Natuurhuisje)

Met een paar stappen vanuit het huisje ben je al buiten de drukte van het centrum van Giethoorn en kun je genieten van de rust, ruimte en mooie natuur om je heen. Dit was onze eerste boeking bij natuurhuisje.nl en het was gelijk een “voltreffer”. Een prachtig huis waar met liefde aan is gewerkt. Het is compleet ingericht en je voelt je gelijk thuis. Dat komt ook door de vriendelijke ontvangst van de eigenaar.

Zeer rustig en van alle gemakken voorzien (Jeroen, oktober 2020 via Natuurhuisje)

Zeer rustig. Rondom het huisje heel veel vogels, koolmezen /pimpelmezen /musjes/roodborstje. Wij vonden dit erg gezellig. In de omgeving veel wandelpaden. Het huisje is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan: vaatwastabletten, toiletrollen, afwasmiddel, handdoeken, keukenlinnen, picknickmand ea. In het huisje ligt een map met informatie over het huisje en omgeving. De bolderkar is handig om de spullen vanaf de parkeerplaats in te vervoeren. De rust en ruimte was zeer prettig.

Gezellige sfeer en heel compleet ingericht (qua keuken, spelletjes in de kast enz.) (Willemijn, oktober 2020 via Natuurhuisje)

In het najaar en momenteel is het rustig in Giethoorn. De omliggende natuur is erg mooi. Het is een aanrader om met een bootje natuurgebied de Wieden in te varen. Martin had ook een goede vaartip door Dwarsgracht. Gezellige sfeer en heel compleet ingericht (qua keuken, spelletjes in de kast enz.) De omliggende tuin waar lekker veel vogeltjes in rondfladderen is ook heel fijn.

Je merkt aan alles dat de eigenaren willen dat je je op je gemak voelt en kunnen genieten (Adrie, oktober 2020 via Natuurhuisje)

In de ruime tuin bij het huisje zijn veel vogels te zien en kun je heerlijk buiten zijn. Vanuit het huisje zijn er allerlei mogelijkheden om te gaan varen, wandelen of fietsen. Het Nationaal Park Weerribben-Wieden is om de hoek. Het huisje heeft aan twee zijden een tuin met terras. In de woonkamer zijn er openslaande deuren naar beide delen van de tuin waardoor binnen en buiten bijzonder mooi verbonden zijn.
De keuken is van alle gemakken voorzien wat een luxe gevoel geeft. De bedden zijn heerlijk. Je merkt aan alles dat de eigenaren willen dat je je op je gemak voelt en kunt genieten. En daar zijn ze zeer goed in geslaagd!