Vakantiehuis

Welkom in ons ruime, authentieke 6-persoons vakantiehuis in Giethoorn. Een plek waar je sportief bezig kunt zijn of heerlijk niks kunt doen. Rustig gelegen en toch op loopafstand van restaurants en terrassen. Op een ruim stuk eigen grond (440 m2), met meerdere terrassen en omzoomd door groen.

Aan een rustig voetpad

Vanaf de parkeerplaats loop je het bruggetje over. Overal om je heen zie je groen. Deze plek ademt rust uit. Onder de boog door wandel je de tuin in. Je opent de voordeur en het voelt meteen comfortabel. Veel licht, natuurlijke materialen en een gezellige sfeer. Je ploft op de bank, kijkt door het raam. Overal om je heen is het groen. Wat een fijne plek om te verblijven …

Drie slaapkamers

De slaapkamer beneden heeft een 2-persoons Auping bed met pocketvering matrassen. Het is geschikt voor lange mensen (160 x 210). Boven zijn 2 slaapkamers. De grote slaapkamer is geschikt voor 3 personen (een bed van 140×200 en een bed van 90×200). De kleinere slaapkamer is geschikt voor één persoon (90×200). Alle slaapkamers kijken uit over de tuin en de authentieke ‘Gieterse’ omgeving. Natuurlijk maken we de bedden alvast op, het is tenslotte vakantie!

Woonkamer

In de ruime woonkamer is alles aanwezig om te ontspannen. Nestel jezelf op de bank. Even lekker niksen. Lees een boek, kijk een serie of speel een spelletje aan de 6-persoons eettafel. Wil je toch even op de laptop ? Speciaal daarvoor staat een bureautje klaar. Er zijn voldoende aansluitingen voor al je apparaten.

Eetkeuken

Wij vinden lekker eten en drinken belangrijk. Jij ook? In de keuken vind je een vierpitsfornuis, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser, waterkoker en Nespresso-apparaat. Natuurlijk is alles aanwezig voor 6 personen, van bord en kom tot wijn- en bierglas.

We maken het je graag gemakkelijk. Daarom leggen we als extra gratis service wat noodzakelijke spullen voor je klaar. Keukenlinnen, vaatdoek, vaatwastabletten, koffie, thee, olie, peper/zout, suiker en keukenpapier.

Badkamer

De badkamer is compact, maar compleet. Er is een modern badkamermeubel met waskom, een spiegelkast met verlichting, een regendouche en een wc. We zorgen voor badhanddoeken en verzorgingsproducten.

Tuin

In de beschutte en zonnige tuin – 440 m2 – staat het buitenleven centraal. Luister naar het tjilpen van de vogels. Geniet van de zon of de sterren vanaf het ruime vlonderterras met verlichting en stroom. Volg de zonnestralen naar het tweede terras aan de voorzijde van het vakantiehuis. Voor de kinderen zijn er ruime grasvelden om op te spelen.

Ook binnen beleef je de tuin door de vele ramen en de openslaande deuren naar het terras.